Meidän talo

perjantai 21. tammikuuta 2011

Jeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

Ajeltiin tontille mun töistä päästyä ja voi, kun oli kiva taas nähdä, miten hienosti oli edistystä tapahtunut keskiviikon jälkeen. Kattotuolit oli nostettu paikalleen, terassin ja kuistin pilarit laitettu paikoilleen, terassin kattotuolit laitettu paikoilleen, kuistin runkoa alettu tehdä, päätyristikot laitettu paikoilleen jne... Näyttää jo paljon enemmän talolta, kun on päädytkin valmiina! Ihana, hykerryttävän onnellinen fiilis täytti meidät molemmat- meille tulee niin hieno, meidän näköinen talo! Tässä muutama hämärä nokialaisella otettu kuva, mutta saa siitä nyt vähän ideaa, et missä nyt mennään.


Talon oikea pääty iltahämärissä...


Kuistin runkoa tehdään.


Tältä näytti talo, kun eilen iltahämärissä raksalle asti päästiin.


3 kommenttia:

  1. Hienoa, että olette saaneet talon jo tontille :)Tuosta on hyvä jatkaa! Meillä aletaan tehdä perustuksia viimein ensi viikolla.

    VastaaPoista
  2. onnittelut uudesta talosta :) Tuo onkin aivan ihana vaihe, kun näkee talon nousevan. Ja aina vain paranee kun pääsee sisätöihinkin!

    VastaaPoista
  3. Juu, on ihanaa joka päivä käydä katsomassa, et mitäs tänään on tehty ja mitkä hommat on jo valmiimpana! Laitan illemmalla kuvia, missä nyt mennään.

    VastaaPoista