Meidän talo

maanantai 3. tammikuuta 2011

Eilen oltiin appivanhempien kanssa 6 tuntia tontilla töissä ja tulos oli niin perusteellinen syväjäädytys, etten enää ikinä uskonut sulavani. Saatiin kaikki tarpeelliset paikat putsattua (taas vaihteeksi) lumesta, myös sokkelilaudoituksen sisäpuoli ja sokkelilaudoituksen väliset kourut, missä menee raudoitukset. Peitettiin ne myös, ettei sinne mene taas uudestaan lunta. Onneks tänään tulee poijat taas töihin, niin saadaan taas asiat etenemään hiukan. Alkaa jo ahdistaa, koska Jukkataloille pitäis jo about viikon päästä lähettää täytetty tsekkauslista, jossa on kaikki asiat mitä pitää olla valmiina ennen talopaketin tuloa. Ja kun aika paljon vielä puuttuu työvaiheita, niin ei paljoa naurata.

Ei sitten onneks tullu flunssaa,vaikka olin siitä jo melko varma (koputetaan puuta!). Puolen tunnin seisominen kuuman suihkun alla, villaviltti ja iso mukillinen Vanatallin-kaakaota lämmitti mukavasti. Tänään siis hommat jatkuvat ja taas on appiukko ahkerasti siellä jeesailemassa. On ihanaa, kun on ahkeria apujoukkoja olemassa! Meinas taas yöunet olla aika vähäisiä, kun erehdyttiin katsomaan tulevan 10 päivän sääennustusta... Valkoista paskaa on taas luvassa taivaan täydeltä! Mistähän saatais joku vapaaehtoinen pitämään meidän tontti lumesta vapaana? Anyone?

3 kommenttia:

 1. Mukava seurailla teidän projektin etenemistä! Täälläkin ollaan kyrsiinnytty lumenluontiin, vaikka onkin vähän pienempi pläntti työstettävänä... Oikein hyvää tätä vuotta ja koittakaahan jaksella! :) t. ansku

  VastaaPoista
 2. Kiitti, Ansku! Jaksamista teillekin! Kyllä meitä nyt jaksetaan koetella näillä karmeilla, jokapäiväisillä pyryillä... Aamullakin meinas totaalisesti huumori loppua, kun portailta astahti (taas!) niin syvään hankeen. Ens viikoks on luvattu lämpöasteita ja kamalia vesisateita. Laskeepa hanget, mutta sit tulee märkää ja kun se jäätyy, niin ei sekään oo todellakaan hyvä. Mikä lie sit parempi?

  VastaaPoista
 3. Kiitti :) Joo, ei se vesisadekaan oikein innosta, mutta eipähän ainakaan varpaat jäädy...ja sitten kun taas pakastaa, niin täytyis kai vetää jalkaan luistimet ;)

  -a

  VastaaPoista