Meidän talo

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Viikonloppu viettiin kesäkarkeloiden, lakkiaisten jne... merkeissä, mutta jotta totuus ei unohtuisi, niin totta kai raksallakin touhuttiin yhtä sun toista... Mies maalasi kodarin ovea ja karmeja, jotta se sitten kestää pesuhuoneessa lentävän veden, eikä ala homehtua. Ensin vedettiin pintaan Otex tartuntamaalia ja sen jälkeen vielä normimaali.

Vierashuoneen kaapisto laitettiin kiinni seinään, jotta se ei pääse ainakaan kaatumaan. Alas viritettiin sokkelilevy ja se meni paikalleen ihan kivuttomasti. Eteiseen ruvettiin kasaamaan liuku-ovikaapistoa. Appiukko oli lisäkäsinä mukana ja saatiinkin kivasti homma tehtyä kolmeen pekkaan. Liukujen laittaminen jännitti etukäteen hiukan, mutta ihan hyvin ne meni ja hienolta näyttää. Kiukaan miehet nostivat eilen paikalleen. Kiukaan aluslevy ei ole nättiydellä pilattu, mutta kun se kerran on pakko laittaa, niin ei voi mitään... Vedeneristeet ja saumalaastit eivät kuulemma kestä sitä kuumuutta mikä kiukaastas tulee ilman tuota suojalevyä. Ja siis meille tulee puukiuas. Lauteita vähän mällättiin paikalleen jo sen takia, että voitais päättää, että halutaanko me vetää ne jollain sävytetyllä saunasuojalla vai ei. Ja nyt päädyttiin siihen, että ei ainakaan heti sävytetä millään. Käsitellään lauteet parafiinilla, niin ne kestävät paremmin. Lauteet ja paneelit ovat nyt kuusta ja katsotaan tässä ajan kanssa, jos tummuvat kuinka. Vetää sitten myöhemmin sävyä pintaan jos halutaan... Kuvia pikkusen nyt...Eteisen liukuovikaappi valmiina.
 

Tumma kuva kiukaan seudusta.

Vierashuoneen kaapit. Ovien säätäminen ja vetimet puuttuu, ne on mun heiniä täs sit joskus, kun taas meen raksalle. Tää viikko on työrintamalla sellaista haipakkaa, että joutuu mies olemaan siellä ilman minua. Onneksi appiukko on avulias jeesimään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti