Meidän talo

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Muuttaminen on syvältä!!!

Voin kertoa asiaan vihkiytymättömille, että muuttaminen on perseestä!!!! Vaatteita ja liinavaatteita pakkais vaikka kuinka paljon, kunhan vaan ei tarttis astioita pakata... Suojaa, kääri, suojaa, kääri- huh huh! Tuntuu, että tavaraakin on niin kamalasti, etä ei mitään tolkkua. Hyvä puoli on se, että tulee samalla käytyä kamaa läpi ja heitettyä menemään sellaista, mitä ei ole vuosiin tarvinnut. Toivon, että ruljanssi saadaan pian läpikäytyä!!!

Tänään mennään appivanhempien kanssa siivoamaan talolle, koska huomenna saadaan yksi paku lainaan, jotta voidaan tuoda jo jotain huonekaluja uuteen kotiin vanhasta. Ei niitä loppujen lopuksi niin kamalasti ole, koska kaikki huonekalut eivät tule meidän mukana enää uuteen paikkaan. Tällä hetkellä kotimme on aikamoinen tilkkutäkki sitä sun tätä, huonekaluja on saatu sieltäsuntäältä ja itse ostettu ja mikään ei oikein mällää keskenään. Nyt unohdetaan tämä "opiskelijaboksielämä" ja uusitaan samalla vähän tyyliä. Kerralla ei tietenkään voi tuollaisia ostaa, kun ei tuota rahaa ole tilillä mitenkään ylettömästi, mutta pikkuhiljaa ostetaan. Tärkeimmät nyt ensin...

Mä rupeen muuten olemaan aika kypsä tähän ainaiseen vesisateeseen ja kylmään!!! En halua helteitä, mulle passeli ois 22 astetta ja arskaa. Silloin jaksais touhuta ja nauttia kesästä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti