Meidän talo

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Aaaapuuuuva! Hiffattiin tässä eräänä päivänä, että nyt olisi todella sen loppukirin paikka... Nimittäin olisi pakko päästä muuttamaan tässä kuussa... Rakennusvalvonta on lomalla ensi kuun, eli kukaan ei tule tekemään muuttotarkastusta silloin... Muuten muutto menee elokuulle ja sitä ei kyllä haluta... Rupee olemaan kyllä aika loppu tää jaksaminen- hirvittää miten kauan mies mahtaa jaksaa painaa, kun aamulla hämärissä menee tälläkin viikolla raksalle. Raksahommien lisäksi täytyy vielä hoitaa ansiotyötkin, niin ei paljoa naurata.

Mies soitti putkimiehelle eilen ja kertoi aikataulustamme ja hän oli lupaillut tarkistella aikataulujaan ja sanonut, että ehkä ensi viikolla voisi tulla meille hommiin. Kaikki hanat on vielä laittamatta, viemärit yhdistämättä, astianpesukone liittämättä, ilmanvaihtokoneen venttiilit kattoihin laittamatta jne... eli puuhaa piisaa useammaksikin tunniksi, ehkä jopa päiviksi.Ilmanvaihtokonekaan ei siis tietenkään ole vielä päällä. Sen saa laittaa sitten, kun ei enää pölytetä sisällä.

Eilen kävin (taas!!!!!) katselemassa tapetteja viimeiseen jäljellä olevaan makkariin ja löysin pari ihan kivaa. Tätä alla olevaa olen katsellut jo aiemmin. On tuplarolleri-tapetti, eli puolet ovat erilaiset, mutta tuota kukkatapettia siis laitettais kahdelle seinälle ja toiset kaksi maalattais valkoisella. Tämä värisävy on jotenkin ihanan freesi, raikkaan siniset kukat ja silti puhtaan valkoinen pohja. Me like! Ehkä mieskin tähän mieltyy- nyt kommentti oli, et on se ihan kiva, mut ei se mitään suuria intohimoja kyllä herätä... No, eipä sitä ole meillä näkynyt, että samaan tapettiin oltais ihastuttu molemmat. Tai no, kai se on sanomattakin selvää, kun näin kauan sitä ollaan pähkäilty... Haluaisin tosiaankin nyt ostaa pois nuo tapetit, niin kauan kun niitä on, ettei taas jää pas... käteen. Oli se tapettikaupoissa juokseminen aluksi ihan kivaa, mutta nyt ei enää halua ainuttakaan tapettia valkata. On törkeen vaikee kuvitella siitä pienestä tapettikirjan näytteestä, että miltä se ehkä näyttää meidän seinällä.On vaan aika karseet hinnanerot noissa tapeteissakin. Tämä tapetti maksaa yhdessä liikkeessä 60€/rulla ja vielä tilausmaksu kaupan päälle, kun taas toisessa 39,40€/rulla ja sitä on hyllyssä... Hmm, kummastakohan ostettais? Eli tällainen...


Kuva on Sanduddin tapettikirjasta, ja malli on tuplarolleri 30003. Vähän on epäselvä kuva, mutta saa siitä nyt käsityksen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti