Meidän talo

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Apuva!!!

Keskiviikkona läsähti tajuntaan sellainen asia, et oksat pois... Mies kävi juttelemassa rakennusvalvonnassa raksastamme ja tilasi meille muuttotarkastuksen... Se on VAJAAN KAHDEN VIIKON PÄÄSTÄ!!!! Tekemistä on vielä hurumycket, koska raksatarkastaja oli iskenyt miehen käteen listan, mitä kaikkea pitäisi olla valmiina enne läpimenoa... Huh huh, oli meinaan listalla pituutta! Itse olen ollut kaksi päivää työmatkalla, enkä ole edes päässyt käymään raksalla, saati sitten nähnyt tuota listaa. No, huomenna menen hommiin. Saan myös niitä fotoja varmaan. Mies on ollut isänsä kanssa ahkerasti töissä ja hienoa jälkeä on tullut, sauna on mm. ottanut harppauksen eteenpäin.

Tänään tuli ensimmäinen fyysinen takapakki, kun appiukko sirklasi peukkuunsa... Pelästyttiin kamalasti, mutta onneksi oli onni onnettomuudessa, eikä tullut kovin pahaa jälkeä. Pienen paikkauksen jälkeen hän oli taas takaisin remmissä. Jos näillä kolhuilla saadaan talo valmiiksi, niin hyvä on!

Tilasin viime tekstissä mainitsemani tapetit keskiviikkona ja ne tulivat jo eilen rautakauppaan. Mahtava palvelu oli, kun sanoin, etten voi odottaa viikkoa tapettien saapumista! Huomenna haetaan ne, niin päästään viimeisen makkarin kimppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti