Meidän talo

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Putkimies on käynyt asentamassa ilmanvaihtoputkia ja niitä on päästy jo eristelemään. Kivivillaa kieputetaan putkien ympärille ja se sidotaan kiinni. Päänvaivaa aiheuttaa ilmanvaihtoputkien paikka kattokoolinkien välissä, koska paikka paikoin putket on laitettu niin alas, että ei mahdu enää eristettä, eikä edes sitä 10 cm kerrosta villaa, vaan putki tulee alemmas, kun kattokoolinki. Ja kun putkimieheltä ei voi edes asiast kysyä, koska tämä köllöttelee etelän auringossa, PRKL! Enkä siis oo ees kateellinen, enpä... ;) No, jos vastaava tietäis tuohon jonkun ratkaisun, vai onko se vaan joku suunnittelu/asennuskukkanen...Aika näyttää.
Isäntä itte ja isänsä kiikkumassa katon rajassa eristämispuuhissa.


Onneksi aika monta metriä on jo valmistakin, siis tämän lisäksikin...Tässä nämä halvat boordit, eli yläosa on erillinen laatta. Kuva on vähän epäselvä, mutta kyllä tästä idean saa.
Tästä kuvasta sitä ei niin näy, mutta laatoissa on jonkunmoinen sävyero, yläosan pikkuboordi on kirkkaamman valkoinen kun alempi luonnonvalkoinen. Sen siitä sitten saa, kun ei kaupassa saa näitä käteensä, vaan joutuu vaan seinälle asennettuna kattomaan... Koitetaan mällätä sitten vielä isompien valkoisten laattojen kanssa, sitten joskus kun niitä saadaan ostettua. No, kaikki aikanaan.

Domuksen keittiötyypiltä saatiin vihdoin viime perjantaina kalustekuvat ja niitä on mietitty viikonloppuna. Muutoksia tulee vieläkin, mutta voisin laittaa tänään vaikka jonkun tänne vilkaistavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti