Meidän talo

lauantai 26. maaliskuuta 2011

Eilen saatiin laitettua kaikki kattoruoteet paikoilleen korotetun sisäkaton kohtaan ja tänään aloitetaan sitten sen kohdan villoitus. Oli aika mielenkiintoista touhua laittaa ruoteita siihen korkeimpaan kohtaan, mutta saatiin kuin saatiinkin, kun apuna oli kolme käsiparia, yhdet tikkaat, pöytä ja kolme lavaa. Mä valmistelin ruoteet aina asennettaviksi, koska ne oli laitettu kaksi ruodetta yhteen vääntymisen estämiseksi. Eli ensin sorkkaraudalla väänsin ne irti toisistaan ja sit puukolla vuolin riisteet pois. Tästä tuloksena jäykkä vasen haukkari :)

Kyllä masensi eilen, kun paiskoi lunta taas oikeen urakalla. Onneks nyt jo saa tehdä hommia sisällä! Eilen muisteltiin, että se oli tasan vuosi sitten, kun käytiin varaamassa meidän tontti. Paljon on jo tapahtunut sen jälkeen.

Tämä aamupäivä ennen raksalle lähtöä kuluu nyt kotihommissa, jotka on ollu "hieman" retuperällä tämän viikon, kun ollaan käyty vaan kääntymässä ja nukkumassa kotona. Puhtaat vaatteet käy vähiin, puhtaat astiat loppuu, keittiössä on kyseenalainen haju jne... En edes muista, koska viimeks on ehditty tehdä kotona ruokaa, vaan koko ajan mennään eineksillä ja ulkona syömällä. No, jospa huomenna ehtis jotain väkätä, jos kiire tulee, niin ainakin lämmittää tölkkihernaria :) Ihan itse tehtyä hernekeittoakin ollaan suunniteltu jo useampi viikko, mut kun ei ehdi, niin ei ehdi. No, nyt jo laulaa toinen koneellinen pyykkiä ja astiat on pesussa ja pitäis vielä pestä koneellinen työvaatteita ja ehkäpä lakanat, jos ehtii pyöriä ennenkun lähdetään. Ilta otetaan rennommin sitten, ehkäpä pizzaa ja siideritölkki handyyn ja sohvalle pitkälleen. Voisin tänään ottaa hiukan kuvia raksalta ja laittaa ne tänne huomenna. Ollaan oltu nettipimennossa lähes kaksi viikkoa, kun menivät ryökäleet katkaisemaan jonkun kaapelin, mutta nyt taas pelittää. Aurinkoista ja rentouttavaa lauantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti