Meidän talo

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Lauantaina käytiin raksalla siivoilemassa. Kerättiin lattialta pois naulan pätkät, villan palat, sahanpurut ja puun pätkät. Ulkona olikin kova homma, kun piti käydä läpi kaikki pressut. Perjantaina kun tuli sen verran reippaasti räntää, niin se oli kivasti jäänyt pressujen poimuihin ja tietty yöllä jäätynytkin. Siinä sitä olikin puuhaa, että sai kaiken pois.

Kalustesuunnittelija ei ole ottanut minkäänlaista yhteyttä sen jälkeen, kun laitoin listan halutuista muutoksista. Voisin tähän laittaa kuvan tuosta keittiön yhdestä seinästä. Saa vähän käsitystä, mut noi välitilan laatat suunnittelija on kyllä vetänyt ihan omasta hatusta...Ei ihan noin väritöntä meinata sentään laittaa.

'

Astianpesukone ja uuni siirtyvät tästä kuvasta vähän alemmas, ettei polta näppejään tuossa luukussa.


Ilmanvaihtoputkien asentaja tulee tänään takas hommiin ja oli puhelimessa ihmetellyt, kun mies oli sanonut, että tietyt iv-putket on liian alhaalla. Oli vaan väittänyt, et eihän siihen niin hirveesti tarvii ees eristettä laittaa ja mies oli siihen sanonut, et kun ei mahdu yhtään, eikä ees höyrynsulkumuovia tai sisäkaton tukipuita, koska iv-putket on paikka paikoin kattotuolien alapuolella! Sanoin miehelle, että on vaan tiukkana siitä, että iv-asentaja saa kyllä korjata ne ihan omalla kustannuksellaan! Mehän ei kenenkään sössimisiä makseta!

2 kommenttia:

  1. Kauniin näköinen keittiö valkoisista laatoista huolimatta:)!

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Halutaan tollanen selkeä, vaaleansävyinen keittiö, mikä ei kuitenkaan oo liian valkoinen. Tasot antaa väriä ja joku harmaa/Ruskea-sävyinen laattalattia.

    VastaaPoista