Meidän talo

maanantai 14. helmikuuta 2011

Ystävänpäiväterveiset kaikille lukijoille! Tänään olisi tarkoitus töitten jälkeen lähteä lukkoliikkeeseen valitsemaan painikkeet meidän oviin, jotta saatais tuo lukkoasia kuntoon. Halutaan uudenaikaiset Abloy Sento-lukot taloon, ja vielä ei oikein tiedetä, et minkälaiset painikkeet haluttais. Nettikuvastot ei oikein anna oikeaa kuvaa noista malleista, eli mennään oikein liikkeeseen kattomaan. Lukkoliike lupasi opastaa, miten lukot asennetaan- kovasti haluttais säästää se 150€, mikä asennukseen menis. On hyvä hommata lukot taloon, niin sinne ei sitten enää niin herkästi pääse. Ootteko itse asentanut lukkoja, ja jos ootte, niin oliko se vaikeeta?

Lukkoliikkeen jälkeen mennään Kaakelikeskukseen kattomaan erilaisia kaakelivaihtoehtoja. Perjantaina pyörähdettiin Halikon KodinTerrassa ja siellä oli sellaista valkoista isompaa mattakaakelia hintaan 9,90 m2, mikä houkutti kummasti. Siihen pitäis keksiä vaan joku lisäjuju, mikä tois vähän väriä. Vaihtoehtoja on kamalasti, mutta sitten kun ruvetaan katsomaan hintoja, niin kummasti ne vaihtoehdot vaan kaventuu... :) No, ahkerasti kun jaksetaan kierrellä ja vertailla, niin eiköhän me löydetä ne meidän budjettiinkin sopivat, kivat kaakelit.

Perjantaina käytiin maksamassa ne aiemmin varaamamme pytyt ja oli mahtava juttu, kun saatiin jättää ne sinne kauppaan säilytykseen siksi aikaa, et meillä on lattia valettu. Hyvää palvelua kerrassaan! Kodin Terrasta tarttui matkaan taas yksi hana, Oras tällä kertaa ja bideen kera. Tällainen perushana. Kaksi hanaa on vielä ostamatta, suihkuhana ja toinen allashana bideen kera. Viikonlopu meni muuten raksan osalta aika hiljaisesti- mies oli eilen lumitöissä muutaman tunnin. Huomasi ihmetyksekseen, että jää oli alkanut sulaa lattialta talon sisällä... Sisällä oli -14 astetta pakkasta, mutta ehkä pohjasta hohkaa kuitenkin jotain lämpöä, koska nyt alueet, jotka vasaran kanssa hakattiin viikko sitten oli ihan sulana. Lattiaan aiemmin kiinni jäätyneet sahanpurutkin olivat olleet jo sulana, et ne oli saanu lakaista pois. Eli nyt eletään toivossa, et ei tarttekaan vuokrata sitä jättihirmuDiesel-sulatinta (painaa siis 139kg ja kuluttaa 4,1l dieseliä tunnissa). Mies oli sitä mieltä, että jollain pienellä kaasulämmittimellä pärjättäisiin, mut aika näyttää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti