Meidän talo

maanantai 7. helmikuuta 2011

Luovutustarkastus ohi!

Tänään pidettiin luovutustarkastus ja kaikki kunnossa- seinät suorassa jne... Olivat kuulemma kiertäneet talon läpi tarkastuslistan (lue = valituslistan) kanssa läpi ja munhan piikkiin ne mutinat meni... Mies oli sanonu aiemmin, et vaimo on niin tarkka ja asentajat olivat tuumanneet, et hyvähän se on, et on tarkka. Tänään olivat naureskelleet, kun mies oli vikoja osoitellut, et onko se tonkin huomannut tuolta... :D Mä oon sitä mieltä, että kun ollaan maltaita maksettu talopaketista ja sen asennuksesta niin sen on paree olla kunnolla tehty, eikä miten tahansa tanuloitu! No, se heidän kunniakseen sanottakoon, että valittamista löytyi tosi vähän.

Koristepylväiden yläosat saa tulla uudet tehtaalta ja laitetaan ne ite joskus paikalleen. Poikien viimeistelynaulain oli sanonu sopimuksen irti ja sitten oli siirretty krouvimpaan malliin, ja ei enää ollut niin nätin näköistä. Koristepylväiden yläosat "irvistää" paikka paikoin ja ne me haluttais kyl korjata. Appiukon kokeneeseen silmään osu jotain muutakin, mutta ei ne mua häirinneet. Kodinhoitohuoneen edessä terassilla oli kahden vierekkäisen laudan saumakohta täsmälleen vierekkäin ja se tökkää kyllä silmään. Asentajat olivat sivuuttaneet sen olankohautuksella ja sanomalla, että kyllä se teidän emäntä kuitenkin siihen maton pistää. Mies oli siihen tuumannut, et nyt ainakin pistää ja siitäkös naurua oli piisannut. Ajattelin tänään lähteä tapetti-, laminaatti-, ja kaakelikauppaan huinimaan ja hakemaan inspiraatiota.

2 kommenttia:

  1. Onnea! Taas yksi virtsanpylväs takana:).

    VastaaPoista
  2. Kiitti! On aika hyvä lähteä tästä jatkamaan, kun tietää, että perusasiat on kunnossa! Nyt vaan ootellaan, että tulee ilmastointitavaraa, niin päästään taas uusiin hommiin. Sitä ennen miehet varmaan askartelevat kulkusiltoja välikattoon, että puhallusvillan pruuttaaja pääsee sinne kiipustamaan.

    VastaaPoista