Meidän talo

tiistai 15. helmikuuta 2011

Eilen käytiin valitsemassa lukkoliikkeestä Abloy Sento-lukot meidän taloon. Kirpaisi hiukan (about 650€ 3 lukkoa ja yhteen oveen vääntönuppi ja kaikkiin painikkeet), mutta on nyt sit ainakin uudenaikaiset ja varmat lukot ovissa. Lupasivat vielä asennusohjeitakin mukaan, jotta saadaan ne itse asennettua.

Kaakelikeskuksessa käytiin kurkkimassa laattavaihtoehtoja ja suurin anti oli se, et me löydettiin boordi, joka ois kiva meidän kylppärissä. Näitä siis 2 riviä pystyyn suihkun molemmin puolin yhdistettynä valkoiseen isompaan, hieman aaltoilevaan  laattaan, mitä perjantaina kuolastettiin Kodin Terrassa.Tässä tämä boordi, mutta siis pystyyn- ei tälleen vaakaan.Tässä vähän mallia, et miten näitä on tässä mallikuvassa käytetty.


3 kommenttia:

  1. voi hitsiläinen kun tuo linkki tuolla mun blogissa ei päivity ja muistan sitten ihan liian harvoin käydä täällä kurkkimassa. Siis teillähän on jo talo!!! Vautsi, hienolta näyttää! Mahtavaa! Myös tuo laatta on oikein kiva. Kaikkea hyvää ja paljon onnea talon valmiiksi saattamiseen. Lupaan muistaa käydä jatkossa useammin kurkkimassa :)

    VastaaPoista
  2. Meillä tulikin lukot talopaketin mukana. Se on hyvä asentaa lukot ajoissa ettei tule vorot kylään!
    kivan näköinen tuo laattamalli :)
    Mulla on jo visio yläkerran kylppäristä, mutta laatat ei ole vielä löytyneet. Täytyy vielä kierrellä.

    VastaaPoista