Meidän talo

torstai 10. helmikuuta 2011

Pieniä hankintoja ollaan jo tehty tulevaan kotiimme. Viime lauantaina oltiin raksamessuilla ja sieltä tarttui mukaan Gustavsbergin hana kodariin. Tästä voit katsoa millainen hana. Eilen lähdettiin ajelemaan tulevaan kotikaupunkiimme, kun siellä eräs kylpyhuonekalustekauppa mainosti alennusmyyntejä. Mentiin sinne ja löysimme kaksi Idon wc-pyttyä- korotettua tietenkin, pitkiä kun ollaan ja jo totuttu sellaiseen nykyisessä kodissa. Hinnat oli ihan kohtuulliset (399€/kpl) ja se vielä oli plussaa, että saadaan jättää ne sinne säilytykseen siihen asti, kunnes meille on valettu lattia, eli varmaan ainakin pariks kuukaudeks. Eli Idon Seven D 39212 pytty on tällainen, kurkkaa tästä... On vissiin jotan käyttöoikeusjuttuja noissa kuvissa, kun ei saa suoraan tähän ,muuta näettepä tuotakin kautta... On kiva piku hiljaa saada hankittua tarpeellisia juttuja, joskin isompikokoisten tarvikkeiden hankkimista lykätään niin kauan, että meillä on kunnollinen säilytystila niille.

Raksamessuilla oli kovasti sakkia, mutta muuta ei tarttunut hanan lisäksi mukaan kuin iso kasa esitteitä ja yksi opaskirja, missä annettiin ihan hyviä ohjeita sisärakentamiseen. Niitä tullaan tarvitsemaan, noviiseja kun tässä rakentamisessa vielä ollaan. Mutta treenataan, treenataan ja aloitetaan jostain kohtaa, mikä jää vähän piiloon, jos ne ensimmäiset kappaleet on vähän "maanantai-kappaleita". :D Tekemällä oppii, tai niin ainakin sanotaan.

Keittiösuunnitelmaan ja muiden tilojen kaapistosuunnitelmaa hiottiin kans viikonloppuna ja maanantaina läväytin kaks melkoisen mittaista meiliä Domuksen suuntaan ja parin viikon kuluessa hän lupasi sieltä uusia muutoskuvia. Millään en maltais odottaa, mutta myös pikkusen mietityttää se, et miten paljon kaikesta tulee lisähintaa... Oli meillä nyt kaappejakin kun ei tuu ollenkaan, eli niistä tulee vastaavasti miinusta kokonaishintaan, mutta silti... Ja on toi silti vasta eka muunnosversio, että sitäkin saa sit vielä muuttaa, mikäli tarvetta ilmenee. Nyt pitäisi ruveta pikku hiljaa suunnittelemaan kattosiltoja välikattoon, mutta katto ny, koska sinne viittii menä, kun on luvattu niin hyytäviä pakkaslukemia taas vaihteeks. Alkaa jo pikku hiljaa kyllästyttämään tää talvi- tulis jo kevät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti