Meidän talo

tiistai 19. lokakuuta 2010

Talon merkkausta ja siitä seuranneita kummallisuuksia...

Nyt kun rakennuslupa on handussa, niin mies kilautti kaupungin maanmittaushepulle ja kysyi, että koska tämä ehtisi tulla merkkaamaan talon. Hän sanoi, että on kovin kiireinen, että jos tämän viikon aikana ehtisi, niin hyvä. No, oltiin siihen sitten tyytyväisiä. Kävikin yllättäen niin, että hän oli mennyt meidän tontille jo eilen ja soitti miehelleni, että kun nämä teidän tontin koordinaatit on ihan väärin. Siis ????? On kuulemma skannattu kolme kertaa, joista kaksi kertaa on mennyt päin prinkkalaa ja se yks kerta on oikein, mutta mitkäs ne oikeat koordinaatit sitten ovat? Hän oli vain todennut miehen ihmettelyyn, että teidän tontti nyt vaan sattuu olemaan väärällä paikalla universumissa... :) Voi hyvää päivää, pikkusen pakkas hymyilyttää...!

Tästä sekoilusta nyt seurasi se, että talon paikkaa joudutaan muuttamaan, koska talon ja autokatoksen väliin ei jäisi kun kolmisen metriä ja se on liian vähän, kun ollaan jätetty se vara, että takapihalle mahtuu isommallakin autolla ajamaan, esim. multaa. Eli taas väännetään ja käännetään... No, mies oli käynyt rakennustarkastajan luona kysymässä, et mitä voidaan tehdä, ja oli kuulemma ihan hyvin neuvonut. Ollaan jostain kuultu negat. palautetta kyseisestä tyypistä, muta nyt ainakin asiat olivat sujuneet ihan hyvin.

Eli huomenna pitäis sitten askarrella linjapukkeja ja viedä ne tontille. Samoin maanmittausmies tulee tontille merkkaamaan korot. Illalla vielä urakoitsijakin tulee piipahtamaan tontilla, niin saadaan vähän turista ja sopia aloituksista. Mies lupasi ruveta järkkäilemään tuota aloituskokoustakin- josko sen sais ens viikolle sovitettua. Tuntuu niin avuttomalta, kun mies saa hoitaa nää kaikki virka-aikana tehtävät asiat ihan ittekseen, kun mä oon aina kiinni töissä! Sit yritetään puhelimessa ratkoa esille tulevia dilemmoja, esim. et mihinpäin taloa ja tallia käännetään, että tilaa niiden välille tulisi enemmän... No joo, onneks hänellä on vuorotyö, että asiat hoituu!Kiva, et jotain konkreettista tapahtuu! Mii laiki!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti