Meidän talo

tiistai 12. lokakuuta 2010

Odotusta, odotusta...

Rakennuslupa on nyt ollut sisällä toissa viikon perjantaista lähtien ja ootellaan jo kovasti, että se lappu tipahtais postiluukusta... Mutta, huoh, ei näy... Ei näy myöskään talotehtaalta uusia kuvia, jotka piti tilata tuon perustamistavan muutoksen takia... Eli nyt tuntuu vaan, et ootellaan koko ajan. Eilen sentään tavattiin meidän tuleva lvi-töiden suorittaja, joka tekee siis maalämmön, lattialämmityksen ja muut putkihärpäkehommat. Kivan tuntunen heppu, eli taas yks asia pois päiväjärjestyksestä. On muuten kumma, miten kauan nuo jotkut firmat odotuttaa tarjouksen antamisessa, eli toisin sanoen järjestävät heti itsensä pois kilpailutuksesta... Nytkin yhdestä firmasta ollaan odotettu tarjousta lattialämmityksestä jo about kuukauden.

Viikonloppu oltiin Tallinnassa ja oli ihanaa vaan olla yhdessä ilman, että piti miettiä rakentamisasioita! No, sen verran mietittiin, et käytiin Prismassa ja ajateltiin, että ostetaan sieltä pari hanaa, jos hyvät ja edulliset löydetään. No, kävi niin, että siellä oli tosiaan kolme hanaa, ja ne maksoi about 20€/kpl, eikä ollu mitään tunnettua merkkiä, joten jäivät edelleen sinne hyllylle. Ajateltiin, et jos vaikka täs joskus talvella tehtäis sellainen keikka autolla, et menis aamulla ja tulis jo illalla takasin ja kävis ihan oikeis rautakaupois, niin vois saada tavaraa vähän halvemmalla. Sitten vois tietty vaikka tupaantuliaisjuomia lastata kyytiin ;)

Mies oli äsken soittanu Jukkatalolle ja kysyny niitten uusien piirrustusten perään ja sieltä oli ensin väitetty, et ne on jo lähetetty sähköpostiin ja kun mies oli sanonut, et ei me olla mitään saatu, niin sitten oli sanottu, et kai se sitten on unohtunut... Eli oli luvannu laittaa kuvat postiin. Toiv. saadaan ne sit viä tällä viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti