Meidän talo

maanantai 26. syyskuuta 2011

Kiitos ja kumarrus! Paljastuksia tulossa...


Yksi seuraamistani lemppariblogeista, Villa Ainala, antoi minulle ihanan tunnustuksen.
Tunnustuksen myötä tulee vastata seuraaviin kysymyksiin:
1) Lempiruoka: Tähän on vaikea vastata vaan yhtä ruokaa, koska hyviä on niin paljon. Mutta esimerkkeinä mainittakoon pizza, pippuripihvi, lihapullat, Stifado (kreikkalainen naudanliha-sipulipata, jos joku ei ole kyseisestä herkusta kuullut), kanasalaatti, myöskin kalaruuat ja katkaravut maistuvat. Lähinnä mulla on niin päin, että mistä en pidä. Sekin lista on aika lyhyt, mutta ainakin pinaattikeitto jää lautaselle.
2) Lempimakeinen: Nykyään lempparinanna on kirpakka vihreä, pullonmallinen irtokarkki. Suklaasta Pätkis on namia.
3) Lempiluettava: Nykyään ei "sattuneesta syystä" ehdi lukemaan juuri ollenkaan muutamaa satunnaista sivua lukuunottamatta, joita voi lukaista ennen nukkumaanmenoa. Rakastan jännittäviä dekkareita, joita ei voi laskea kädestään, tyyliin Tess Gerritsen, Karin Slaughter jne.. Historiallisista kirjoista tykkään Christian Jacqin Egypti-aiheisista niteistä. Unelmoin ajasta, jolloin ehdin rauhassa lukemaan uudessa kirjastossamme!
4) Mieluisin tapa tehdä käsitöitä:  Tähän täytyy vastata, että puuhommien yms. teko raksalla, sillä en ole ollenkaan käsityöihmisiä. Uskon, että tykkäisin kyllä tehdä käsitöitä, mutta meillä oli niin luokattoman huono käsityön opettaja ylä-asteella, että tunneilla sai tehdä mitä halusi täysin ilman ohjausta ja se vei kyllä viimeisimmänkin halun tehdä jotain käsillään... Raksalla on saanut opetella kaikenlaista uutta ja on joutunut tekemään paljon myös sellaista, mitä vuosi sitten ei olisi todellakaan osannut kuvitella tekevänsä.
5) Lempielokuva: Silloin, kun ehdin elokuvia katsoa, niin hyytävän jännittävä trilleri tempaa mukaansa! Vanhoista elokuvista lemppareitani ovat edelleen Dirty Dancing, Ghost, Pretty woman ja Cocktail ja Ocean's eleven. Joskus rankan raksapäivän jälkeen on kiva kattoa jotain ihan aivotonta hökö hökö-komediaa.
Paljastusten lisäksi tarkoitus on laittaa tunnustus eteenpäin kahdeksalle blogille. Laitan tunnustuksen eteenpäin seuraaville mahtaville lukemilleni blogeille:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti