Meidän talo

perjantai 23. syyskuuta 2011

Eilinen vietettiin pois raksalta, ihme kyllä! Huomattiin aamulla, että Jukka-taloilla on talonäyttö ja ajalteltiin mennä sinne kurkkimaan ja fiilistelemään, koska talo on muuttovalmiissa vaiheessa. Ihan hienolta näytti ja aiheutti meissä syviä huokauksia, koska molemmille tuli sellainen fiilis, että voi kun meidänkin talo olisi jo tässä vaiheessa! Talon tehnyt työporukka oli siellä myös ja kysyimmekin heiltä tarjousta seinien tasoitustyöstä, koska ollaan tultu siihen lopputulokseen pohdinnoissamme, että säästetään paljon aikaa ja hermoja, kun otetaan ammattilaiset tasoittelemaan seinät... Vähän se tietty kukkarossa kirpasee, mutta eipä se tässä konkurssissa enää tunnu. Mies lupasi tulla käymään talolla ens viikon lopulla, niin saa vähän arvioitua kustannuksia.

Menin muuten uteliaisuuksissani kurkkaamaan, mitä on tapahtunut vuosi sitten. Tasan vuosi sitten oli tällainen kirjoitus: http://omantalononni2011.blogspot.com/2010_09_01_archive.html
Voi voi, kun silloin oltais tiedetty, mihin ollaan itsemme laitettu!! :)

Mulla on poikkeuksellisesti huomenna työpäivä ihan ansiotyön puitteissa, eli mies joutuu itsekseen touhuilemaan raksalla. No, onneksi sunnuntaina pääsen minäkin ja maanantaina, kun sitten vastaavasti saan maanantain vapaaksi. Motivaatiota tuollainen esittelykohde nosti, niin että mahdollisimman pian mekin talo tuohon pisteeseen saatais! Mukavaa viikonloppua kaikille! Yritän löytää niitä järkeviä kuvauskohteita pian ;)

1 kommentti:

  1. Kyllähän sitä on vuodessa paljon tapahtunut! Mutta ainahan se stressaa, kun haluaisi valmista HETI...:D Blogissani on sinulle jotain:).

    VastaaPoista