Meidän talo

torstai 4. marraskuuta 2010

Kaivurikuski vihdoin tontilla... Ja myös stressi!!!

Tänään on nyt sitten ekaa päivää kaivuri tontilla ja oli jo tuossa puolilta päivin saanut suodatinkangastakin laitettua jo soiron... :) Hih! Nyt hymyilyttää... Muuten ei sitten niin kauheesti hymyilytäkään... Eilen kuski kyseli, et miten syvältä pitää kaivaa ja me soitettiin perustussuunnittelijalle ja arvatkaapas, miten paljon me saatiin tolkkua hänen selostuksestaan... No, eipä juurikaan mitään! Kuuliaisesti vaan kirjoitettiin paperille, mitä hän sanoi ja näytettiin sit paprua kaivurikuskille. Ahdistaa niin tää tietämättömyys!

Mies stressaa niin kamalasti, ettei saa nukuttua... Sanoi jo tänä aamuna, että kaduttaa koko projektiin ryhtyminen, jos tää on tätä tästä lähin. Että näinkin positiivisesti meillä menee tällä hetkellä. No, jos hänenkin stressitaso laskis vähän, kun saadaan hommat oikeesti etenemään... Kaivurikuski saa tosissaan huhkia siellä, koska lauantaina tulee mies, joka merkkaa paalujen paikat. Jos mies muistaa ottaa kuvia tontilta, niin voin illalla laittaa tänne muutaman otoksen. Soraa on kuulemma tullut nyt jo 78 tonnia, ihan pikkasen vaan mietityttää sekin lasku, mikä siitä napsahtaa... :) No, mut anyway, hommat skulaa kerrankin...!

2 kommenttia:

  1. Ei kukaan ole seppä syntyessään! Aina on opettelua, toisen talon teette sit heittämällä!! ;-D Tietämättömyys ahdistaa, se on selvä. Mutta ei se stressaamallakaan menen eteenpäin tai vauhditu. Koittakaa nauttia jännittävistä vaiheista, hyvin se menee!

    VastaaPoista
  2. Ei oo kyllä pienintäkään aikomusta rakentaa toista! :D Sen verran hartaasti ollaan koitettu pohtia tämän projektin yksityiskohtia, ettei tarveis toista ikuna aloittaa! Nyt jo stressi helpottaa hiukan, koska hommat etenee... Mieskin jo viime yönä nukkui!Eli no hätä!

    VastaaPoista