Meidän talo

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Viikonloppuna alettiin kasata kodinhoitohuoneen kaapistoja. Huomattiin,että ensin pitää kyllä laittaa kattolistat, jotta päästään käsiksi myös kaapin yläpuolisiin osiin. Vaatettaa kyllä hienosti huonetta, kun kattolista tulee paikalleen! Laatoittaja on päässyt myös hommissa eteenpäin, kosteat tilat on jo myös saumattu, lukuunottamatta saunan lattian korotuslaattoja. Samoin keittiön välitilat on laatoitettu, mutta ei vielä saumattu. Laatoittaja lomailee tämän viikon, joten ens viikolla taas jatkuu. Tää takatalvi vähän pakkaa kyrsiä, oli jo niin ihanan keväistä, mutta kaipa se tämäkin lumi pian sulaa pois. Muisti palailee pätkittäin, kerron pikku hiljaa näitä juttuja sitä mukaa, kun tulee mieleen. Kattolistojen sahaaminen jiiriin aiheutti hieman päänvaivaa, kun kolmeen pekkaan niitä järkeiltiin; pitempi osa alas, puuta enemmän näkyviin, ei noinpäin, toiselta puolen jne ja samaa rataa..... :) Tässä valokuvia aikaansaannoksista.

Kuva kylppäristä. Tässä näette, miten nuo kuviolaattajutut menee, eli vastakkaisilla seinillä.

Keittiötä, saumoja vailla tosin. Laatta on valkoista, ja siinä on sellaista pientä aalto-kuviota, oli tarjouksessa K-Raudassa. Kerrankin kävi säkä, kun meidän haluama laatta tuli tarjoukseen oikeaan aikaan, eikä viikko sen jälkeen, kun on ne jo ostettu. Valolistat on tässä kuvassa pois paikaltaan, eli noiden yläkaappien alle tulee vielä ne ruskeat valolistat.

Kodaria viikonlopun jäljiltä. Kattolista meni yllättävän kivuttomasti paikalleen ja hienosti. Olin yllättynyt, miten vähän niitten kans piti tapella...

Kodarin toinen seinusta. Tähän etualalle tulee pesukone, jolla on ihan ruhtinaalisesti tilaa. Jopa silloin, kun joskus ostetaan leveämpi, edestä täytettävä masiina. Ikkunakin mahtuu aukeemaan kivuttomasti (jota hiukan ensin jännitin..).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti