Meidän talo

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Taas on edistystä tapahtunut, vaikka meikä on ollut lähinnä sairaslomalla koko touhusta. Vatsa pakkasi vihoitella ja molemmissa käsissä on tenniskyynärpää. Se on kyllä vaivannut jo siitä lähtien, kun kannettin kesällä kipsilevyjä, mutta nyt sain mentyä lääkäriin ja molemmissa käsissä on nyt tukipannat. Maksoi suolaisesti, mutta helpottaa kyllä oloa.

Mies on isänsä kanssa saanut viikolla paneloitua saunan ja mies on viikonloppuna laatoittanut pikku eteisen lattian.Hyvältä näytti, saunan paneeli vaan on niin vaaleeta, että ei vielä tiedetä saako sävy jäädä. Laatoittaja oli eilen hommissa ja laittoi saunan kiukaan taakse tulevaa koristekiveä, melkein jo ylös asti. Muistutti vaan meitä, että ennen kun laitetaan kiven päälle joku öljyn tapainen litku, mikä tekee kivestä tummempaa, niin kannattaa käsitellä kivet suolahapolla, koska laastipurseet kuulemma imeytyvät niin kovin tuohon kiveen, että ilman hapotusta siitä ei saa siistiä. Eilen sitten vielä miehen kanssa laitettiin paikalleen kodarin kaappien saranat ja ovet. Pientä säätöä saattaa vielä vaatia, mutta aika nätisti ne meni paikalleen. Tässä kuvia...

Pikku eteisen lattia valmiina odottamassa saumausta.

Paneloitu sauna, alimmainen paneeli puuttuu vielä, koska kaakelisoiroa ei ole vielä saumattu. Hyvät koolaukset panelointiin on tehty-ilma kiertää kunnolla varmasti!

Kiviä kiukaan takana, oikeanpuoleinen seinä tulee vielä samalla kivellä.

Ovet paikallaan.

Tässäkin jo paikallaan, alaosat jätettiin vielä pois, etteivät ole putkarin tiellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti