Meidän talo

maanantai 29. lokakuuta 2012

Meillä on talvi! Eilen oli niin mielettömän hieno talvipäivä, ettei mitään tolkkua- näitä lisää! Heti on mieli paljon virkeämpi. Pakko oli kameran kanssa piipahtaa ulkosalla.

Hieno ilma!!!On meillä hieman vastoinkäymisiäkin ollut... Iltolta soitettiin, että ilmanvaihtokoneeseen pitäisi ajaa joku päivitysohjelma, joka estää koneen jäätymisen kovilla pakkasilla. No ei siinä mitään, tervetuloa! Heebo tuli sen korjaamaan ja sanoi saman tien koneen oven avatttuaan, et miksei tätä lämmitysputkea ole kytketty ollenkaan. Whaattt??? No siis medän putkarille on käynyt sellainen fiba, että ei ole hiffannut/muistanut kytkeä sellaista ollenkaan, mikä tois lämmintä vettä iv-koneelle, että se pysyisi sulana. Nyt ei enää viikonloppuna olla pystytty käyttää takkakytkintä ollenkaan, koska ohjauspaneelissa lukee vaan, että jäätymisvaara, Putkari on nyt tiennyt tästä jo 1,5 vkoa ja laitoin eilen tekstiviestin hänelle, jossa hoputin tulemaan korjaamaan vikansa ja laittoi vaan takaisin, että tulen kun sopiva väli löytyy. Paree ois löytyä aika pian, jotta saa mokansa korjata! Ja meitä on kyllä noista tunneista turha velottaa, omaa ammattitaidottomuutta häneltä kyllä on, kun jää tuollainen laittamatta ja me saadaan siitä sitten kärsiä. Prkl!

Toinen ei niin kiva asia on se, että meillä on välikatossa hiiriä!!! Viime keskiviikkona ruvettiin yhtäkkiä kuuntelemaan et hetkinen, kauhiaa rapinaa kuuluu katosta... No, mies kävi seuraavana päivänä ostamassa loukut ja ne laitettiin talon molempiin päihin. Kun saadaan ne sieltä nyt pois, niin sitten sinne laitetaan ultraäänikarkoitin, joka tekee jyrsijöiden olon siellä tosi epämiellyttäväksi. No, eilen oltiin katsomassa joko saalista oli tullut ja molemmissa loukuissa oli hiiri! Viritettiin ne uudestaan, sillä lumihangessa meni vana pieniä jalanjälkiä meidän terassin alle, eli kyllä siellä varmaan enemmänkin on noita inhoja rapistelijoita... Kummelin hengessä voidaan todeta, että ; http://www.youtube.com/watch?v=R9l_eTyFXtw .Sain työkaverilta vielä myrkkyä, jota voi laittaa ulos, eli nyt vielä viritellään vähän uudellakin tavalla... Siihen täytyy vaan rakentaa sellainen kotelo, että linnut, tai kissat/koirat ei sitä mene syömään.

Pihalle saatiin levitettyä mursketta, eli sen puoleen talvi voi kunnolla tulla. Eilen ostin Ericoita, nyt pitäisi käydä katsomassa, josko vielä jossain kaupassa oisi sellaisia pitkiä kukkalaatikoita, mihin niitä vois laittaa. Kukkasipuleita piti istuttaa, mutta ei nyt voi, kun on lumi maassa, mutta jos se nyt vielä tästä sulaa, niin sitten pitää heti olla kärppänä toimimassa...

Pihasorastusta ennen tasoitusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti