Meidän talo

perjantai 28. syyskuuta 2012

Heissan pitkästä aikaa!
On vierähtänyt aimo tovi siitä, kun oon viimeksi jotain tänne kirjoitellu. Kotia ollaan saatu laitettua kuntoon pikku hiljaa, mutta tekemistä on vieläkin kovin paljon ja nyssäkkää ja laatikkoa on purkamata vielä aikamoinen määrä. Täytyy kyllä sanoa, että raksakrapula muuton jälkeen on iskeny päälle ihan kympillä- kaikki tekeminen, mihin liittyy esim. porakone, aiheuttaa meissä kummassakin puistatuksia ja lähes yökötystä... Eli ottakaa opiksi, tehkää kaikki mahdollinen ennen muuttoa! Viimeistelyhommia on tekemättä vaikka millä mitalla, mutta ollaan otettu asiat sillä mentaliteetilla että pikku hiljaa...

Viikonloppuna saatiin laitettua ensimmäiset pyyhekoukut seinään. Nyt ei tarvii enää pitää kylppärin käsipyyhettä altaan reunalla. Sähkäriä ollaan saatu vinkua monta viikkoa tulemaan hommiin laittamaan meille valoja, koska syksy alkaa kovasti pimetä, eikä aamuisin ja iltaisin tahdo nähdä enää oikein mitään. Nyt lupasi viikonloppuna tulla, mut saas nyt kattoa.

Makuuhuoneeseemme sain hommattua vihdoin sen ihanan katseenvangitsijan, mitä ollaan kuolattu jo kauan. Yritän kuvata sen tässä jossain vaiheessa teille tänne. Ollaan miehen kanssa päätetty että kovin monia kuvia emme kodistamme tänne kaiken kansan nähtäville laita, koska nyt siellä jo asustellaan ja se on sellainen meidän oma pesä. Toki jotain, mutta ei paljoa. Meidän tutut saa itse tulla visiitille katsomaan.

Pihahommissa kävi niin, että koska piha on niin märkä, sille ei voida tehdä mitään ennen ensi kevättä. Traktori kävi siellä ja yritti äestää, mutta painui märkyyden takia niin syvälle, että ei siitä mitään tullut. Kaupungin äijät lupasivat tulla avaamaan meidän tontin viereiset ojat, jotta vesi voisi valua sinne- nyt kun ne ovat ihan täynnä kasvustoa ja ummessa. Kaivurimies kävi tekemässä päivän keikan ja teki kallistukset oikeaan suuntaan ja tasoitteli mursketta pihalle viimeikseksi pinnaksi. Se kuitenkin loppui kesken ja tällä viikolla sitä tui lisää ja mies aikoo levittää sen itse siliäksi. Eilen saatiinkin jo hiukan apua appivanhemmilta, kiitos siitä.

On jotenkin niin masentavaa tää ainainen vesisade!!! Ei voi olla ulkona jne. Blaah! Onneks viikonloppuna on Kreikka-henkiset kemut tiedossa, se sentään piristää mieltä! Omassa uudessa kodissa asuminen on ollut kivaa, ja oma sauna on aivan mahtava! Törkeen hyvät löylyt ja toimiva ilmanvaihto takaa sen, että kun ulkona vihmoo vettä ja tuuli ulvoo, niin meillä on mukavaa saunan lämmössä! Kaikki se vaivan näkö ja rahallinen panostus saunaan on todellakin ollut sen väärtti! Rahallisesti nyt on ollut aika kovia aikoja, koska laina on jo nostettu tappiin asti ja nyt on pitäny itte maksaa kaivurilaskua, kahta erillistä soratoimitusta jne... Valaisimia ollaan kans ostettu monia. Onneksi alkaa nyt tämä menopuoli tasoittua ja saadaan taas homma normitilanteeseen. En ole ehtinyt edes lukea muiden blogeja, nyt ajattelin sen tehdä ja katsoa, että mitä muille kuuluu. Oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti