Meidän talo

torstai 22. maaliskuuta 2012

Eilen saatiin eteisen tapetointi valmiiksi ja laittoivat miehet siinä vielä makuuhuonen ikkunan smyygitkin valmiiksi, eli taas meni hommat eteenpäin. Nyt saan teille jopa niitä kuvia, kun muistin ottaa kameran ja piuhan mukaan...

Meidän makkarin tehostetapetti. On vaaleempi, mitä me ekaks ajateltiin sen olevan.

Tapetin tummat köynnökset heijastavat valoa aika lailla. Tapetti on Bauhausista, 23€/rll.

Tässä nyt sitten näette näitä kuuluisia smyygejä, mitä on laitettu, eli näitä ikkunasyvennykseen tulevia valkoisia listoja. Nämä smyygit pannaan ensin, ja sitten päälle tulevat vielä valkoiset peitelistat eli karmit. Smyygit haluttiinn laittaa asennusliimalla kiinni, ettei tuu rumia naulan jälkiä, sen takia ne on töngötty pahvisykkyröillä tiukasti syvennyksen seiniä vasten.

Kodarin lattiaa ja sinertävää seinää. Haluaisin tänne sellaisen raikkaan merihenkisen värimaailman ja tästä se lähtee...

Kirjasto on jo saanut ylleen vanhahtavan tyylisen tapetin. Tämä sopii tänne mainiosti, sillä kirjastosta tulee kalustukseltaankin hieman vanhanaikainen.


Kylppärin tehostelaatat ja lattiaa

Tuon tehostelaattaseinän vastapäätä tulee tällainen tehosteraita ilman noita kukkaboordeja.

Viikonloppuna nostettiin jo uunikin paikalleen, jätettiin toki tuo styroksi sinne sisälle.

Eteisen tapetin kuviointia

Melkeen jo valmis eteisen tapetointi.

2 kommenttia:

  1. Oi, onpas jo valmista pintaa! Kirjasto on niin namunen!!! Ja hyvältä näyttää kaikin puolin:D

    VastaaPoista
  2. Juu, eiks ookkin? Nyt tuntuu, että muutamassa viikossa on tullut tosi pajon valmista pintaa. Juu,kirjaston tapetti on aika nappiin aiotun tyylin kanssa. Nyt vaan pähkäillään listoja... Huh!

    VastaaPoista