Meidän talo

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Kuvakooste

Kuva puhukoon puolestaan.

Olkkarin seinään tehtiin kunnon tuet, jos halutaan ripustaa jotain painavampaa.

Olkkarin ja kirjaston välinen seinä on nyt valmis, yläosaa myöten. Eiks meil oo muuten siistiä??? :) Pöly leijailee joka puolella, sen takia kuva on vähän rakeinen...

IV-konekin on löytänyt jo paikkansa teknisessä tilassa.

Olkkarin toinenkin seinä saatiin eilen valmiiksi.

Eidstyksistä jo kuvat kertoivatkin, eli levytys ja villitus edistyy- onneksi! Oon jo aika kypsä tohon villottamiseen- muuten se ois ihan kivaa, mut kun nenä, korvat, suu ja silmät on täynnä villaa ja naamaa kutittaa jne... Onneksi ei oo enää kun vaatehuoneen yks seinä ja eteinen ja osa teknarista villottamatta! Ja samat levyttämättä. Sunnuntaina raksalla kävi seinien tasoittaja, joka antoi meille niin lyömättömän tarjouksen, että ei oo kysymystäkään, kuka tulee meille hommiin... Aikaisempien heppujen tarjous oli 2750€ tasoituksesta ja he ei hio, eikä pohjamaalaa. Tämä heppu tasoittaa, hioo ja pohjamaalaa ja silti hänen tarjouksensa oli useamman satasen halvempi. Voitte arvata, kuka meille tulee hommiin! Ruvettiin jo päässämme kuvittelelemaan, miten paljon tuo meitä edistää ja säästää meidän hermoja ja tietää sit ainakin, et tulee hyvää jälkeä. Kustantaahan se pitkän pennin, mutta niinkun anoppini sanoi, niin ootte te niin paljon tehneet itse, että ansaitsette vähän luksustakin. Eli hän tekee meille valmiit pohjamaalatut pinnat, johon sitten saadaan vaan laittaa pintamateriaalit, maalit ja tapetit vaan. Aikasta fantsua!!!Putkimieskin on käynyt laittamassa iv-koneelle jo putkia kiinni ja eristänytkin jo jotain ullakolla.

Tänään mennään taas polttamaan prasua takassa, saa laittaa hiukan enemmän kun eilen. Oli se vaan kivaa! Käydään myös Kodin Terrassa ostoksilla, ainakin pitäis miettiä kattopaneeleja, kaakeleita, vedeneristysmönjää (katsokaas kuin hienosti mä tiedän näitä termejä, hih hih), tapetteja miettiä (taas), eli kaikenlaista.

3 kommenttia:

 1. Vau, takkaa jo ootte päässy lämmittelemään :)
  On tosiaan huomattavan paljon helpompaa lähteä tekemään ite niitä maalauksia, kun joku muu on tasoittanut ja hionut ja vielä pohjamaalannutkin. Sen jälkeen sitä näkyvää saakin nopeammin aikaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Voi jee, oma takka ja tulessa vielä:D. Melkein on samanlainen ku meillä:). Kaunis!

  VastaaPoista
 3. Marja: Todellakin juu... Ei viitti stressata sitä kaiken muun ohella...
  Kirsikka: Kiitos! Kyllä me itekin tykätään. Tuntuu vaan, että aika reippaasti saa lämmittää, että se edes hiukan käteen tuntuu lämpimältä...

  VastaaPoista