Meidän talo

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Pytyt raksalla!

Vietin eilen aamupäivän soitellen ympäri Länsi-Suomea etsien tietoja, mitä on tapahtunut tuolle kyseiselle vessan pyttyjen myyjälle ja kuka sitä konkurssipesää hoitaa. No, sain kaikki tarvittavat tiedot ja iltapäivällä saimme hakea pyttymme raksalle. Eli nou hätä, kaikki hyvin! Eilinen meni raksalla vähän sadetta pidellessä, katsottiin kauhulla, kuinka paljon vettä oli noussut autokatoksen kohdalle. Vettä tuli kamalasti- sähkäri sanoi, että monessa talossa oli jo vesi mennyt kellareihin. Hiottiin rahinan kanssa hiukan kostean tilan seiniä ja mitattiin seinien pinta-ala, jotta osataan ostaa oikea määrä tasoitetta. Sähkäri on saanut hommat jo hienosti etenemään, kodaria ja pesuhuonetta lukuunottamatta muualla on melkein valmista... Nyt tämä on tällainen tylsä kuvaton postaus, kun ei oikein ollut kuvattavaa.

2 kommenttia:

  1. Jänniä aikoja ;-) Onneksi pyty saitte lukkojen takaa.

    Meillä ei sada vettä. On meinaan kohtalaisen kuivaa jo tällä kylällä, kun sitä vettä ei vaan sada, vaikka naapurikaupunkikin tulvii. Meillehän tää on vaan hyvä, kun on edelleen katto vaiheessa. Eipähän sada sisälle.

    Saa nähdä koska meillä päästään maalaamaan sisäseiniä, ulkovuorta vaan koko ajan. Sähkäri on tänään taas hommissameilläkin, nyt on jo sähkötaulu seinässä! Ja vieläkin kuulemma tulee lisää piuhaa...

    VastaaPoista