Meidän talo

maanantai 22. elokuuta 2011

Mulla oli tänään vapaapäivä, eli oltiin päivä raksalla ennenkuin miehen piti lähteä töihin. Villoitin palovillalla eteisen ja kirjaston välisen seinän yläosan ja kirjaston ja yhden makuuhuoneen välisen seinän yläosan. Siis nämä villat tulevat ääntä eristämään. Mies askarteli kalustetukia eteisen seinään, jotta voidaan laittaa peili tms. kiikkumaan seinälle ilman pelkoa, että rämähtää alas. Sitten alettiin villottaa seinää ja sen jälkeen ehdittiin vielä laittaa yksi kipsilevykin paikalleen. Sähkörasian kohdalleen saaminen meni kivuttomasti, toisin kun luultiin... Nuo kalustetuet on tärkeitä juttuja ja niitä tulee paljon, mut voi hemmetti, miten paljon niitten tekemisessä menee aikaa!

Maalämpöputken kaivajakin tuli piiitkän odotuksen jälkeen raksalle ja aloitti toimensa pohtimalla millä vesi saataisiin kanjonista pois. No, hänellähän ei tietysti ollu mitään uppopumppua mukana ja niinpä hän lähti hakemaan sitä kotoaan, about 35 km päästä! Homma ei edennyt millään lailla ja mies otti siitä jo aikamoista stressiä. Minä sanoin, et kaivakoon vaikka kaksi viikkoa, ei oo meiltä pois, koska kaivuu-urakka kuuluu maalämpöpaketin hintaan! Eikä nyt ihan vielä lämmitystä tarvita, niin tunaroikoon siellä niin kauan kun haluaa...

Viikonloppu vietettiin kylpylässä, koska saatiin talokaupan yhteydessä kaupan päällisiksi lahjakortti rakentajan lepolomalle. Oli ihanaa vaan lillitellä altaissa hieronnoissa ja vaan olla, ilman minkäänlaisia aikatauluja. Takasintulomatkalla eilen pistäydyttiin Ideaparkissa ja löydettiin meidän makuun oleva peili! Ainut probleema oli se, et niitä oli kaks jäljellä ja kummassakin oli naarmu! Ei muuta kun etsintä jatkuu... Harmitti vietävästi, koska on osoittautunut vaikeaksi tehtäväksi löytää sopivan kokoinen ja meitä miellyttävä peili vessaan! Huomenna pitää taas mennä ansiotyöhön, mutta mies menee hommiin ja saa kaverikseen kuulemma isänsä- hieno juttu!

Eka pätkä valmista seinää eteisessä. Keskellä kalustetukia.

2 kommenttia:

  1. Kivastipa etenee :) Pikkunäpräilyyn menee kummasti aikaa, mutta nuo kalustetuet on kyllä todella hyvät olla.

    VastaaPoista
  2. Joo, saa sitten rauhassa laittaa seinälle mitä lystää, eikä tarvii pelätä, et kestääkö kipsilevy.

    VastaaPoista