Meidän talo

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Takka tuli

Olipahan päivä... Huh huh! Takkatoimitus tuli, eli kannettiin sisälle 1350 kg takkatavaroita... Ruisrockin jälkeisenä päivänä tää oli aikamoinen ponnistus... Tavarat ei ollut tiilinä, niinkuin me luultiin, vaan kamalan painavina elementteinä, mies arveli, et painoa ois about 70-80 kg kappale. Edellisessä paikassa oli kuulemma viisi miestä kantamassa tavaroita ja oli kuulemma kamala urakka- meitä oli voimakas mies, eikä niin voimaton vaimonsa ja niin vaan tavarat meni sisälle, vajaassa parissa tunnissa, kun välillä vähän huilattiin ja lasketettiin hikeä. Kannettiin sisälle vielä kymmenen kipsilevyäkin (eivät oo muuten kovin kevyitä nekään...) ja tehtiin eteiseen seinärunkoakin... Huomenna pidetäänkin sitten taas pidempi (ja toivottavasti aikaansaavampi) päivä. Tässä kuvia tältä päivältä...

Kattokaa ny, mitä takkalavan välistä löytyi...

Tässä raahattuja takkatavaroita...

Tästä näkyy vähän paremmin, miltä nuo elementit näyttää... Ihmettelen vaan, millä takan tekijä ne itse nostaa..

Tänään tehty seinän runko edessä.

3 kommenttia:

 1. Pahaa pelkään, että meillä on sama juttu edessä tuon takkapaketin kanssa :D Täytyy ottaa kuntoilun kannalta! Hienosti olette edistyneet!

  VastaaPoista
 2. Meille tuli takka muutamaa päivää aikaisemmin. Näyttää osat ihan samalta ja painavia oli! Mietittiin myös, miten takanmuuraaja saa nostettua osaset paikoilleen? Mut siellä se nyt valmiina on, kaakelipintaa vaille! Tsemppiä projektiin, me ollaan melkeen samassa vaiheessa ja Jukka-taloa rakentamassa myös.

  Tiina

  VastaaPoista
 3. Juu, hyvää kuntoilua se olikin! Eipä tarvii mennä salille :D Ei se silti painostaan huolimatta ollut niin paha rasti kun pelättiin.

  VastaaPoista