Meidän talo

lauantai 18. kesäkuuta 2011

Maalien mietintää ja lattian hiontaa

Käytiin ostamassa taas uus näytemaali, jota kokeiltiin. Kuvassa viime kerran ylin maali on tuossa pystyssä olevassa laudassa ja tämä uusi kokeilumaali on nuo kaksi ylintä lautaa. Ei olla vieläkään ihan täysin varmoja sävystä, joten yhtä meinataan vielä koittaa.

Eli uusin kokeilu ylimpänä- saa kommentoida ;)


Eilen mieheni haki konevuokraamosta hiontakoneen, jolla hiotaan liima pois sementin pinnasta. Kuulemma nopeuttaa sen kuivumista, jos sen hioo suht'pian valun jälkeen (meillä siis valettiin toissa viikon torstain) ja imuroi pölyn pinnasta pois. Sitä varten ostettiin Bauhaussista Kärcherin vesi/pölynimuri, joka otetaan tänään mukaan. Mies eilen jo aloitteli hiontaa, sillä aikaa kun vaimo hihhuloi kaupungilla työkaverin läksiäisissä :) Joo, tarttis varmaan laittaa uudet perunat tulelle, jotta voidaan syödä, kun mies tulee töistä ja sit taas jo lähdetäänkin tukka putkella raksalle. Mukavaa lauantaita!


Lattia näyttää jo aika kuivalta pinnastaan. Totuus syvemmällä on tietysti toinen, mut hitaasti hyvä tulee.

2 kommenttia:

  1. Aika hyvin osuu aurinko tuohon kuvaan, ettei saa varmaan ihan todellista kuvaa... Mutta uusi maali on kai aika lähellä sitä viime kertasta ylintä? Tykkään kyllä ehkä edelleen eniten siitä, joka on nyt siinä pystylaudassa:). Mutta kuinka todellinen tuo kuvan väri sitten on... Tiedän, ihan sika vaikeita päätöksiä! Ja ulkomaalaus on vielä ihan kohtuullinen urakka, niin sitä ei viittis tehdä ihan heti uudelleen, kun ei tykkääkään väristä...:)

    VastaaPoista
  2. Toi uusin näyttää kyllä kanssa hyvälle, ehkä jopa paremmalle kuin edellisen kierroksen lempparini (eli tuo pysty).

    VastaaPoista