Meidän talo

maanantai 23. toukokuuta 2011

Rännipäivä- vihdoin!

No niin, nyt kuulemma rännipoijaat ahertavat raksalla ja asentavat meille sadevesikourut ja rännit. Ihanaa, koska nyt loppuu sitten se hiekan sadeveden mukana valuminen!!! Tänäänkin aamulla töihin lähtiessä vettä tuli kun Esterin ..., mutta sataakoot, eipä haittaa enää. Naapurin kaivurikuski ei eilen ehtinyt meille tulla, mutta varattiin hänet helatorstain jälkeisenä sunnuntaina. Mielellään odotetaan häntä kyllä, koska työn jälki oli ihan ensiluokkaista! Ja sain hyvän mielen, multakasan pikkulintu saa vielä pari viikkoa armon aikaa, ennenkun sen pesäkolo häviää.

Putkimies lupasi tulla torstaina tai perjantaina laittelemaan kuumavesiputkia styrokseihin, hyvä niin. Sitten seuraavaksi teräkset ja sitten lattialämmitysputket ja sitten valu. Eiköhän tää tästä...?!!

Positiivinen puoli on se, että nyt meillä on aikaa siivota autokatoksen seutu niin, että kaivurikuski saa samalla kertaa kaivaa salaojat siihen.

Huomenna olisi tarkoitus mennä piirtelemään styrokseihin seinien paikat. Tänään minä aion pitää raksavapaan- miehet touhutkoon siellä ihan issekseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti