Meidän talo

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Jäykistäviä väliseiniä ja maalausta, maalausta...

Huh huh, ollaan vietetty aika hektisiä aikoja...Pitkiä päiviä töissä ja sieltä suoraa raksalle ja siellä iltamyöhään... Monenlaista ollaan saatu aikaiseksi ja olo on sen mukainen. Maanantaina maalasin yli kymmenen tuntia kuistia ja terassia ja nurkkalautoja ja eilen oli olkapää niin kipeä, ettei meinannu käsi nousta ja selkä ihan jumissa, puhumattakaan nukkumisesta... Joka kerta, kun käääntyi, niin aina heräs, kun jostain sattui. Viime yö sentään meni jo paremmin- lihasrelaksantin voimalla tosin, mutta kuitenkin, eli olin jotenkin tajuissani töissä... :)

Talon sisäpuolella jäykistävät väliseinät alkavat ottaa muotoa pikku hiljaa, ja se heti saa aikaan vaikutelman, että edistystä todella tapahtuu. Maalämpöputkia pitäis piakkoin ruveta kaivamaan, pari viikkoa sitten putkimies sanoi, että ens tai seuraavalla viikolla kaivetaan ja se seuraava viikko oli viime viikko. Sen puoleen kiva, että kaivaisivat jo, niin sais tuon meidän pihan ylösalaisin, koska nyt siellä ovat taas kaikki rikkaruohot ruvenneet kasvamaan ja ne sais hengiltä, kun mylläis koko maan, sitten pitäis vaan keksiä jostain joku keino, miten ne sais niin myrkytettyä, että tuleva nurmikko ei ois ihan täynnä paskaruohoa. Sen puoleen vois vielä odottaa maakasojen levitystä, että nätti pieni pikkulintu on ilmeisesti tehnyt pesän meidän multakasan käytävään ja on ikävää, jos se ja mahdolliset munat joutuvat sieltä pois/rikki. Työkaverin kanssa tänään pähkäilin, että mikäs tirriäinen se vois olla, kun mun ornitologian taidot rajoittuu lähinnä osastolle talitintti/varis/harakka/räkättirastas... Tultiin siihen tulokseen, että se vois olla Niittykirvinen, ainakin väritys on aika samanlainen.

Elämä on tällä hetkellä kyllä aika hektistä- sosiaalista elämää ei ole ollenkaan ja kun raksalta illalla kotiudutaan, on niin loppu, et rojahtaa vaan sohvalle, eikä jaksa mitään tehdä. Koti on niinkun pommin jäljiltä, kaikki paikat täynnä roinaa, tiskit tiskaamatta, vaatteet pesemättä, blogi päivittämättä jne... Onko muilla raksaajilla samoja ongelmia? Tänään aion pitää raksalta välipäivän ja ehkä huomennakin- eilen olin kahden huonosti nukutun yön jälkeen niin väsyny, etten nähny kunnolla eteeni, niin nyt täytyy kuunnella kroppaansa ja levätä. Tarkoitus ei kuitenkaan oo ajaa ketään loppuun, koska se raksa oottaa siellä kyllä. Yritän parantaa tapani ja päivittää blogia vähän usemamin, vaikka välillä tuntuu, ettei oo paljoa kirjoitettavaa, mutta kai sitä aina sen verran on, että voi kuulumiset kirjottaa. Laitan tähän muutaman valokuvan, niin näette missä mennään. Mahtavat ilmat nyt on ollu- mut nyt se taas sit jäähtyy ja alkaa sadella.Ihkauusi grilli ja sopivat grillinkokouseväät ;) Pitihän sitä aloittaa grillauskausi myös uudella pihalla heti, kun säät sen sallii.

Otsalautoihin maalia, että saatais mahdollisimman pian rännit ym. härpäkkeet.

Osa kuistista on jo saanut 2 kerrosta maalia ylleen.

Terassi myös- on heti ihan eri näköinen, kun on maalattu, eikä vaan pohjamaalissa.

Jäykistävää väliseinää, on kyllä suorassa- toisin kun kuva :)

Toiselle puolellekin on jo saatu seinää pystyyn- heti näyttää valmiimmalta, vaikka ei nyt vielä saunaa pääsekään lämmittämään.

2 kommenttia:

  1. Oi että, koita vähän levätäkin, ettet ihan mene rikki:). Tosi hienolta näyttä talo ulkoa.

    VastaaPoista
  2. Juu, nyt on huilattu taas! Pitäis päästä vaan maalaamaan talon ulkopuolta soveltuvin osin vielä, että sais nuo rännit asennettua. Lauantainakin kun tuli vettä kaatamalla niin surkutti ihan, kun nuo hiekat lähtevät taas valumaan takapihalta, kun kaikki vesi tippuu niihin rännien puutteessa.

    VastaaPoista