Meidän talo

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Kuvia messuilta ja edistyksistä

No niin, jos mä nyt laittaisin ensin hiukan niitä kuvia sieltä asuntomessuilta. Joudun nyt aika reippaasti karsimaan, koska otettiin siellä varmaan 200 kuvaa. Eli tässä nyt sellaisia kuvia, jotka miellytti mun silmää.Rauhallinen värimaailma tässä oleskelunurkassa.

Meidän wc:seen tulee tällänen allas ja tasonkin sävy on melkeen sama.

Tämän tapaiset portaat halutaan talolle.

Viihtyisä olohuone

Hieno keittiö- hyvät värit!

Tästä pidettiin myöskin- on huomattavasti vaaleampi kuin tuo edellinen, mut silti.

Tätä taulua ollaan kuolastettu kauan ja nyt se saadaan! YES!

Nyt sitten kuvia talolta ja ympäristöstä...


Kirjastoon ollaan jo saatu kaikki kipsilevyt seiniin, siis toiselle puolelle. Toinen puoli laitetaan vasta sitten, kun sähkörasiat ja villat on laitettu seinän väliin.

Takan tekijä aloitti työnsä ja näppärästi sai nousemaan hirveen isot elementit, tekniikka kuulemman ratkaisee.

Tässä valmis takka. Pintaan tulee tietysti kaakelit ja luukut paikalleen. Muurari oli suositellut, että ne laitettaisiin vasta myöhemmin, niin ei tarvii niin kovin varjella likaantumiselta tai jopa rikkoontumiselta. Kyseessä siis Uuniseppien Iso Polkka. Tuossa näkyy myös muurattu palomuuri takan takana. Takan piippu oli ollut 1,20m liian lyhyt, eli siihen muurari tilasi uuden pätkän ja tulee laittamaan sen sitten, kun se tulee.

Sekalaista seurakuntaa pihamaalla. Mies teki tänään ison urakan raivaussahan kanssa ja nyt ei ole enää viidakko valloillaan meidän etupihalla- huomenna kuulemma piisaa vielä hommaa takapihan puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti